Op alle markten thuis

Bekijk onze marktkramen in actie op een van de weekmarkten of evenementen in Noord-Holland, Zuid-Holland en de provincie Utrecht.

Contact

Weekmarkten

De marktkramen van Moleman Verhuur vindt u op de volgende weekmarkten in Noord- en Zuid-Holland:

  • op dinsdag in Aalsmeer op het Praamplein (tussen 9:30 tot 16:00 uur);

  • 's woensdags in het oude dorpscentrum van Uithoorn (van 10:00 tot 16:00 uur);

  • op donderdag aan de Hoofdstraat in Sassenheim (vanaf 9:00 tot 16:00 uur);

  • elke dinsdag en vrijdag in het Stadshart van Amstelveen ( van 8:00 tot 16:00 uur).

Braderieën, festivals en evenementen

Naast de weekmarkten voor diverse gemeentes hebben we ook allerlei grotere en kleinere verenigingen en organisatiebureaus als vaste klant en voorzien we ook veel braderieën, festivals, jaar- en themamarkten, evenementen en eenmalige activiteiten van marktkramen.

De Pure Markt

De Pure Markt is een van de beroemdste markten van Nederland; een bron van bijzondere, ambachtelijke, Nederlandse en internationale producten, ambachtelijk en lekker eten en creativiteit.


 Amsterdam, Den Haag en Hilversum 

World Food Festival

Het World Food Festival is een internationaal culinair festival dat gaat over kokkerellen, (lekker) eten en de nieuwste ontwikkelingen in de voedselindustrie. Met events, markten, proeverijen, workshops, tentoonstellingen, stadsroutes en excursies.

 Rotterdam

Original Market

Op de Original market vind je originele ontwerpen, gave vintage spullen en unieke designcadeautjes. Met de hand gemaakt of met liefde bewaard. Voor in je huis of voor jezelf. Duurzaam, hergebruik, upcycling. Met aandacht voor product, materiaal en verhaal.


 Leiden, Delft en Oegstgeest 

De zelfgemaakte markt

De zelfgemaakte markt is een markt waar allerlei makers – kunstenaars, knutselaars, designers en creatievelingen – een podium en openbare verkoopplek vinden voor hun eigen creaties. Het is er gezellig.


 Utrecht en Den Bosch